Bedrijven seminar: The Diversity & Inclusion Challenge

23 januari 2017

Op vrijdag 10 maart 2017 vindt het seminar “The Diversity & Inclusion Challenge” in Amsterdam. Deze bijeenkomst biedt een unieke kans aan bedrijven die zich actief hebben gecommitteerd aan het thema van Diversiteit & Inclusie, om met elkaar kennis en ervaringen te delen.

Voor dit exclusieve seminar zijn bedrijven uitgenodigd die als pioniers worden gezien op dit thema. Tijdens het programma wordt onder andere de D&I QuickScan gepresenteerd. Dit instrument is ontwikkeld door ECHO, Expertisecentrum Diversiteitsbeleid en LINK, en laat in één oogopslag zien waar de kansen en uitdagingen liggen voor een organisatie in het creëren van een diverse en inclusieve werkomgeving. Ook vinden er verschillende workshops plaats waarin ECHO Ambassadeurs fungeren als sparringspartner op thema’s zoals Werving & Selectie, Communicatie & Marketing, Strategie & Beleid en D&I op de werkvloer. Alle deelnemers van het seminar krijgen bovendien de gelegenheid om voorafgaand aan het seminar de D&I QuickScan te doen.

Het seminar vindt plaats op het kantoor van Hogan Lovells International LLP. Het programma duurt van 13.30 tot 18.00 uur met aansluitend een borrel. Klik hier voor het volledige programma.

Datum: vrijdag 10 maart 2017

Tijd: 13.30-18.00

Locatie: Hogan Lovells International LLP, Amsterdam

Toegang: € 375,-

Aanmelden: Klik hier om u aan te melden