Ons team

Mary Tupan-Wenno

Werken bij Echo is meer dan alleen een baan. Door middel van mijn werk draag ik bij aan het verbeteren van successen van jongeren in het onderwijs, op de arbeidsmarkt en het streven naar een meer inclusieve samenleving. Dit doe ik al meer dan 20 jaar. Ik ben vanaf 1999 werkzaam bij Echo en ben in 2003 directeur geworden toen Echo de omslag maakte van een volledig gesubsidieerde organisatie naar een zelfstandige not for profit organisatie. Qua visie en missie ben ik een optimist en idealist qua uitvoering ben ik meer een pragmatist  en realist gedreven door een visie. Samenwerken, draagvlak ontwikkelen, kennis en ervaring uit- en overdragen op een podium dat breder is dan Nederland zijn belangrijke middelen om mijn doelen te kunnen verwezenlijken en ambities waar te maken.

Mary Tupan-Wenno July 2014

 

Pravini Baboeram-Mahes

Mijn naam is Pravini en ik ben programma manager bij ECHO. Ik werk er inmiddels 10 jaar met veel plezier. Het leukst aan mijn werk vind ik het contact met jongeren en de rol die wij mogen spelen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarnaast werken we in een internationale setting, wat erg verrijkend is. Projecten die ik leid zijn onder andere de ECHO Award, het Mentorprogramma en daarnaast verzorg ik diverse workshops en trainingen. Naast mijn werk ben ik een singer/songwriter en breng ik muziek uit onder mijn eigen label Pravini Productions.

Pravini

 

Josefien van Marlen

Sinds 2017 ben ik werkzaam bij ECHO als programmamanager en coördineer naast de nationale campagne Students-4-Students, ook verschillende Europese projecten gericht op student-empowerment en inclusieve onderwijsprojecten. Vóór ECHO heb ik als beleidsmedewerker gewerkt bij de directie Hoger Onderwijs & Studiefinanciering van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Ik heb een studieachtergrond in Politieke Geschiedenis, Internationale Betrekkingen en Politics & Society aan Utrecht University en Maastricht University. Tijdens mijn studies heb ik binnen de facultaire en universitaire medezeggeschapsraden ervaring opgedaan in projectontwikkeling en beleidsanalyse. Het werken aan een rechtvaardig, divers en inclusief hoger onderwijs was hierin mijn belangrijkste drive. Het allerleukste aan mijn werk is het werken met studenten! Ik doe dat het allerliefste door een platform en ondersteuning te bieden om de dingen te organiseren en bespreken die voor hen belangrijk zijn.

Josefien