Blijf op de hoogte van het ECHO Mentorprogramma 2021-2022

Vanaf september 2021 is het weer mogelijk om je aan te melden voor het ECHO mentorprogramma van 2021-2022. Dit programma wordt voor het 12e jaar georganiseerd in samenwerking met verschillende partner organisaties binnen de publieke en private sector en biedt een unieke gelegenheid om te werken aan je professionele ontwikkeling als student en collega. Lees hier meer over het mentorprogramma van vorig jaar.

Opnieuw mogen we in de komende editie betrokken mentoren en mentees binnen het programma verwelkomen die willen leren van elkaar. Aanmelden voor het ECHO mentorprogramma als mentor is alleen mogelijk via de coordinator van een van de partner organisaties binnen het programma. De deelnemende organisaties maken we binnenkort bekend via de website. Mocht je als student op de hoogte willen worden gehouden van de exacte aanmeld data, laat dan je contactgegevens achter via het volgende formulier: https://forms.gle/P4ozDug9pWhEuiYS7

Ik wil graag op de hoogte gehouden worden.