Ons team

Mary Tupan-Wenno

Werken bij Echo is meer dan alleen een baan. Door middel van mijn werk draag ik bij aan het verbeteren van successen van jongeren in het onderwijs, op de arbeidsmarkt en het streven naar een meer inclusieve samenleving. Dit doe ik al meer dan 20 jaar. Ik ben vanaf 1999 werkzaam bij Echo en ben in 2003 directeur geworden toen Echo de omslag maakte van een volledig gesubsidieerde organisatie naar een zelfstandige not for profit organisatie. Qua visie en missie ben ik een optimist en idealist qua uitvoering ben ik meer een pragmatist  en realist gedreven door een visie. Samenwerken, draagvlak ontwikkelen, kennis en ervaring uit- en overdragen op een podium dat breder is dan Nederland zijn belangrijke middelen om mijn doelen te kunnen verwezenlijken en ambities waar te maken.

Mary Tupan-Wenno July 2014

 

Pravini Baboeram-Mahes

Mijn naam is Pravini en ik ben programma manager bij ECHO. Ik werk er inmiddels 5 jaar met veel plezier. Het leukst aan mijn werk vind ik het contact met jongeren en de rol die wij mogen spelen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarnaast werken we in een internationale setting, wat erg verrijkend is. Projecten die ik leid zijn onder andere de ECHO Junior Academy, de ECHO Award en het Mentorprogramma. Naast mijn werk ben ik een singer/songwriter en breng ik muziek uit onder mijn eigen label Pravini Productions.

Pravini

 

 

Naomi van Stapele

Als een getrainde leerkracht doceert Naomi op dit moment aan master opleidingen aan verschillende universiteiten in Nederland. Tussen 2002-2004 ontwikkelde ze verschillende outreach programma’s om de retentie onder mannelijke studenten met een migrantenachtergrond in Rotterdam te verbeteren. Sinds 2007 is ze werkzaam bij ECHO en werkt ze aan kwalitatieve evaluatie van interventies, het ontwikkelen van innovatieve onderzoeksprojecten en conceptuele kaders, de opleiding van leerkrachten en beleidsmakers, beleidsontwikkeling / consultancy en curriculum design. Al haar activiteiten binnen ECHO zijn gericht op het bevorderen van Inclusive Excellence in het hoger onderwijs. Tegelijkertijd heeft ze antropologisch PHD onderzoek gedaan naar ‘gangs’ in Kenia aan de Universiteit van Amsterdam.  Bij haar werk voor ECHO, heeft ze onlangs een programma ontwikkeld en uitgevoerd voor beleidsmakers en docenten in het hoger onderwijs met als doel hun beleid en pedagogische methoden te baseren op het framework van Inclusive Excellence.

 

Lisan van Lier

Mijn naam is Lisan en ik ben in 2013 bij ECHO begonnen als stagiaire en ondersteunende kracht bij projecten. Ik werd gelijk verrast door het ECHO team en de diverse projecten die ze uitvoeren. Met name door de positieve insteek van ECHO, de benadering op het gebied van diversiteit en inclusie en de betrokken jongeren raakte ik erg geïnspireerd. Mijn studieachtergrond is een combinatie van antropologie en sociologie. Op dit moment ben ik met name betrokken bij de uitvoering van de campagne Students-4-Students.

Lisan

 

Josefien van Marlen

Josefien